http://www.dansenophetijs.nl/wp-content/uploads/zimra-sexy.jpg

SBS 6 kiest voor minder blote schaatspakjes

januari 1st, 2013 in Nieuws 0 reacties

Tijdens de perspresentatie van Sterren Dansen op het IJs op 18 december 2012 beloofde SBS dat het nieuwe seizoen van de schaatsshow ‘jonger en sexyer’ zou worden. Een ophef ontstond echter over de schaatspakjes die de dames droegen. Het decoletté bleek wel erg laag te zijn en de splitten in de jurkjes kropen tot hoog op.

Met het uitzendtijdstip van de show lijkt het niet zo handig om de dames in zulke sexy pakjes te laten schaatsen. De show wordt wekelijks op zaterdag om 19.00 uur uitgezonden. Een tijdstip dat ook de jongste kijkers nog voor de buis zitten. “Onze outfits waren, al zeg ik het zelf, een tikkeltje te sexy voor het vroege tijdstip waarop de show wordt uitgezonden.” vertelt Zimra Geurts, deelneemster van Sterren Dansen op het IJs.

Nu de eerste aflevering in aantocht is, is er bij SBS 6 toch besloten voor iets minder bloot te gaan. Zimra doet echter niet moeilijk over een beetje bloot. “Blote pakjes horen bij de kunstschaatssport. Maar SBS 6 wil het toch allemaal wat bedekter. Terecht.” aldus de playmate. Jonger en sexyer zal het vanavond dus niet worden. Maar een mooi gesloten pakje voorkomt tenminste wel floepende borsten als die van Monique Smit in het vorige seizoen.

Post to Twitter

Reageer